Dynastie Windsorů : od Britské říše po Alžbětu II. - Des Cars, Jean, 1943- (Pangea, 2022)
Kapitoly sledují historii britské panovnické dynastie Windsorů od roku 1917 do současnosti v kontextu s politickými dějinami Británie a jejího impéria.