Škorpión - Cantrell, Christian (Fobos, 2022)
Špionážní technothriller amerického autora. Změnili bychom svoji přítomnost, kdyby se nám naskytla možnost nahlédnout do budoucnosti? Analytička Quinn Mitchellová se celý život snažila být dobrou manželkou a matkou. Po tragické smrti dcery se ovšem ocitá ve víru událostí, o kterých se jí dřív ani nezdálo. Když se po světě bez zjevné souvislosti začínají objevovat oběti s vytetovaným číslem, pouští se Quinn, která spatřuje nový smysl života v užší spolupráci se CIA, po stopách tajemného sériového vraha. Nová práce vyšetřovatelky ji nutí opustit domnělé bezpečí kanceláře a virtuálního prostředí a vrhnout se do světa kruté reality. Tento originálně napsaný román zavádí čtenáře do blízké budoucnosti a nabízí mu nevšední pohled na činnost tajných služeb a osudy lidí, kteří se rozhodli boji za spravedlnost zasvětit svůj život. Nakladatelská anotace.