Za hranici nemožného : jeden voják, čtrnáct vrcholů - můj život v zóně smrti - Purja, Nirmal, 1983- (Jota, 2022)
Příběh nepálského horolezce, držitele několika světových horolezeckých rekordů, který dokončil vůbec první zimní výstup na K2. Purja byl jediným členem týmu, který zdolal vrchol bez přídavného kyslíku.