Hodina psodava - Matysová, Veronika, 1976- (Fortuna Libri, 2022)
Fantasy román české autorky, jehož mladá hrdinka se ocitá uprostřed nepřátelské země i rozsáhlých intrik. Mladá Rynanka Runa je unesena do znepřáteleného Arhenu. Netuší však, že to není jen pomsta jejím rodičům-povstalcům, ale zároveň součást velkého plánu, jehož cílem je zničit svět v jeho současné podobě. Přátelství, láska, ale i bolestná zrada ji čekají na cestě za záchranou sebe sama i ostatních. Nakladatelská anotace.