Odvaha žít : neměj ze života strach, on jej před tebou také nemá : staň se králem ve svém království a vezmi si zpět svou moc a sílu - Spilko, Karel (Trans World Tour s.r.o., 2021)
Autor přináší v knížce řadu životních mouder a rad do života pro vniřní harmonii a překonání strachu, nalezení smyslu života a návrat do sebe sama, sebelásku a sebedůvěru, víru a naději, životní nadhled a optimistický pohled na svět.