Probuď se ze snu : vědomí jako architekt reality a tvá skutečná podstata - Spilko, Karel (Trans World Tour, 2015)
Co je skutečný život a co je jen jeho iluze? Jak se vnímáme a je naše vnímání správné? Autor se snaží na tyto a další otázky najít odpověď.