Kroky vraha - Klevisová, Michaela, 1976- (Voxi, 2022)
Detektivní román české žurnalistky se odehrává v současnosti v jedné z pražských vilových čtvrtí, kde krátce po sobě dojde k vraždám dvou žen. V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Byla to náhoda, nebo měl vrah spadeno na někoho jiného? Sympatický inspektor Josef Bergman rozkrývá složitý hlavolam a odhaluje tajemství z minulosti. Nakladatelská anotace.