Pečení Jenda báseň - Jirka, Jan, 1992- (XYZ, 2022)
Recepty spojující klasické dezerty s moderními ingrediencemi ocení jak ostřílení kuchaři, tak pečící nováčci. Navíc všechny potřebné přísady seženete v běžném obchodě.