Koruna Česka - Zaoral, Jaromír (CPress, 2022)
Knížka vás zavede do nejvyšších pater českých hor, odkryje vám nádherné výhledy, nejútulnější horské chatičky i hloubi lesů. Nabídne spoustu tipů na jedno i vícedenní výlety či přechody pohoří v létě a také ukáže možnosti jak si hory užít v zimě, ať už na sáňkách, běžkách, skialpech, nebo sněžnicích. Je inspirací pro všechny. Svou horu si vybere jak začátečník, tak zkušený horal. Nechybějí ani praktické informace a mapky, kudy se na vrcholy dostat. Nakladatelská anotace.