15 let v Rusku - Just, Jiří, 1983- (BizBooks, 2022)
Český novinář, který dlouhodobě žije v Rusku, popisuje zdejší každodenní život a rovněž politickou situaci. Nevyhýbá se ani česko-ruským vztahům nebo současné válce na Ukrajině.