Proměny valdštejnské reprezentace : symbolické sítě valdštejnského rodu v 17. a 18. století - Hrbek, Jiří, 1981- (Togga, 2015)
Práce se zaobírá proměnou reprezentačních strategií rodu Valdštejnů na jejich sídlech během 17. a 18. století.