Tajná moc čísel : vaše datum narození není pouhá náhoda - Thabet, Monika Ben, 1976- (Eroika, 2022)
Starobylá metoda interpretace osobnostní tabulky sestavené z data narození, se kterou vás tato kniha seznámí, je jedním z prapůvodních, nosných pilířů numerologie.