Lucia - Minier, Bernard (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Zlo sa nezastaví pred ničím. Preto ho musí zastaviť ona. Skupina študentov kriminológie zo španielskej Salamanky odhalí existenciu vraha, ktorý svoje obete aranžuje podľa renesančných obrazov. Je možné, že vraždil znova? Keď polícia nájde brutálne ukrižovaného madridského vyšetrovateľa, zdá sa, že sa nemýlili. Jeho partnerka Lucia Guerrero sa s pomocou študentov púšťa do zložitého vyšetrovania. Spoločne budú čeliť svojim najhorším obavám, vlastnej minulosti – a pravde, ktorá je odpornejšia než všetky zverstvá z legiend a mýtov.