Moje vina - Ron, Mercedes, 1993- (Red, 2022)
Dramatický příběh s romantickou zápletkou vypráví o vztahu nevlastních sourozenců. Nicholas není zrovna ohleduplný mladík a Noah je vlastně velmi plachá dívka. Dokáží spolu vycházet? A co když se zamilují? Nicholas Leister byl stvořen, aby mi znepříjemňoval život. Vysoký, modré oči, vlasy černé jako noc... Zní to skvěle, že? Ne tak skvěle, když zjistíte, že se z něj stane váš nevlastní bratr a představuje vše, před čím jste odjakživa utíkali. Nakladatelská anotace. Kráceno.