Cirkadiánní kód proti cukrovce : odhalte správný čas, kdy jíst, spát a cvičit pro potlačení prediabetu a diabetu - Panda, Satchin, 1971- (Žádná velká věda, 2022)
Publikace dokazuje, že už malé změny denního režimu vedou ke zlepšení diabetu a mohou snížit dávky léků.