Případy soudce Ti. - Lenormand, Frédéric, 1964- (Černá káva, 2022)
Detektivka z dlouhé série o moudrém soudci z Číny 7. století. Zločin se tentokrát odehraje uvnitř bohaté rodiny uprostřed novoročních oslav. Na konci roku 676 spravuje soudce Ti malé městečko ve východní Číně, když se náhle objeví dlouho nezvěstný dědic bohaté rodiny Nieu. Jeho otce to velmi potěší, ale ostatní členové domácnosti už tak nadšení nejsou - zmizelý muž vstal z mrtvých právě včas, aby jim pod nosem vyfoukl staříkovo jmění. Během oslav čínského Nového roku, kdy se duše musí očistit, aby mohly přivítat obnovu přírody, se rozpoutá divadlo těch nejhorších pudů. Nakladatelská anotace.