Nová obchodní španělština - Mlýnková, Ludmila, 1960- (Edika, 2015)
Moderní učebnice obchodní španělštiny zaměřená na procvičování písemného projevu i schopností vést obchodní jednání v praxi. Komplet s CD-MP3.