Miloš Kopecký : bonviván s křehkou duší - Kovář, Pavel, 1944- (XYZ, 2022)
Biografie významného českého herce. Poznejte osudy i osobnost muže, který zanechal nesmazatelnou stopu na mnoha jevištích i ve filmovém světě. Jeho kariéra představuje nejen strhující projížďku hereckým vesmírem, ale i autentické svědectví o životě v Česku během druhé poloviny 20. století. Nakladatelská anotace. Kráceno.