Vítejte v Pekle - Bureš, Roman, 1975- (Fantastická Epocha, 2022)
Sbírka čtrnácti povídek napříč žánry od českého autora. Nalezneme zde klasickou fantasy, ale i horor, postapokalyptické vize a nečekaně i pohádku. Co se stane, když lidé spáchají takové zlo, že dojde k narušení blány mezi světem lidí a pekelnou říší? Jak zastavit hladového obra, který hrozí sežrat celé království? Zbortí se lidská společnost jako domeček z karet, když bude znát datum svého zániku? Dokáže se mladá dívka postavit svému osudu ve slumu postapokalyptické megapole? A co zažívá hříšník, který se ocitne v pekle, aniž by tušil, za co si ho zasloužil? Nakladatelská anotace. Kráceno.