Rozhovory se sériovými vrahy : ti nejhorší vyprávějí svůj příběh - Berry-Dee, Christopher (CPress, 2022)
Kapitoly popisují osudy a trestné činy deseti amerických a britských sériových vrahů dvacátého století.