Porsche 911 : půlstoletí legendy : kompletní historie od roku 1964 do současnosti - Pavlůsek, Alois (CPress, 2022)
Když se řekne Porsche, každý si okamžitě vybaví ikonickou 911. Není divu, tento jedinečný sportovní automobil je skutečným ztělesněním značky z německého Zuffenhausenu. Od první série A z roku 1964 až po Turbo S poslední generace, limitované edice včetně závodních speciálů, to vše s bohatou obrazovou přílohou. Nakladatelská anotace. Kráceno.