Průvodce pro pasivní investování : od Rozbitého prasátka - Dvořák, Jakub, 1993- (BizBooks, 2022)
Výhody finančních investic a základní charakteristika pasivního investování. Kapitoly rovněž vysvětlují, co jsou ETF fondy, jak fungují a kde se dají koupit.