Deník malého Minecrafťáka : komiks. - Piratesourcil, 1985- (Computer Press, 2022)
Dobrodružná komiksová výprava světem Minecraftu. Minus a jeho skupina dobrodruhů našli způsob, jak dostat Albérica zpátky. S ním se ale vrátí i drak, a to není zrovna dobrá zpráva. Bagel se nemůže Albérica dočkat, Marguerite je ale opatrnější a snaží se ji brzdit, což mezi přáteli vytváří nebezpečné napětí. Nakladatelská anotace. Kráceno.