Rozpuštění : krimi - Blædel, Sara, 1964- (Vendeta, 2022)
Detektivní román dánské autorky vypráví o městečku Tommerupu, kde se za záhadných okolností ztrácí obyvatelé. Mladá matka dvou dětí je na cestě z ranního cvičení do práce na místní základní škole, když se na krátkém úseku beze stopy ztratí. A mizí stále další obyvatelé Tommerupu. Hodinu od hodiny se šance na jejich nalezení snižuje. Minutu po minutě se vše rozpadá. Nakladatelská anotace.