Význam lásky - Laurens, Stephanie, 1953- (Baronet, 2022)
Další z volné řady historických romancí, odehrávajících se v na počátku 19. století v prostředí londýnských aristokratických kruhů. Dámě připravené zůstat na ocet naruší plány šlechtic, o němž se kdysi domnívala, že ho miluje. Teď se vrací do Londýna a osud i okolnosti se spiknou, aby je donutily zjistit, co je opravdová láska a co pro ně znamená. Co se stane, když stará láska neumírá? Melissa Northová předpokládala, že poté co se osm let neviděli, její mladické okouzlení Julianem Delamerem, kdysi vikomtem Dagenhamem a nyní hrabětem z Carsely, zemřelo na úbytě. Naneštěstí během oněch osmi let nenašla žádného vhodného nápadníka, který by splňoval její požadavky, a je smířena s tím, že zemře jako stará panna. Nakladatelská anotace. Kráceno.