Naučte se správně dýchat - Cam, Yvan (Jota, 2022)
Autor v knize představuje svou metodu dýchání, která je podepřena vědeckými výzkumy. Věnuje se podstatě dýchání, propojení dýchání a nervové soustavy, pohybu v souladu s dýcháním, kyslíku, emocím a duševnímu zdraví, volnému dýchání či práci s dechem.