Všechny cesty vedou k válce : příběh Ruska a Ukrajiny očima českého reportéra, 2011-2022 - Boháč, Vojtěch, 1990- (CPress, 2022)
Reportáže zachycují politickou situaci a každodenní život v Rusku a na Ukrajině od roku 2011 do jara 2022. Poslední kapitoly sledují průběh rusko-ukrajinského konfliktu.