Konzultant - Little, Bentley, 1960- (Fobos, 2022)
Román vypráví příběh o ďábelském poradci, který k záchraně krachující společnosti užívá více než kruté prostředky. Po pádu dohodnuté fúze se CompWare nachází ve vážných problémech, a najme si poradenskou firmu, aby zrevidovala a zefektivnila jeho podnikatelské praktiky. Jenže na firmě je něco divného. Již při prvních společných jednáních konzultant pokládá nemístné otázky. Postupně si uzurpuje čím dál víc moci. Zaměstnanci si brzy uvědomí, že nebojují jen o svá místa, že bojují o život. Nakladatelská anotace. Kráceno.