Moudrost koní - Golliher, Grant (Jota, 2022)
Text zaříkávače koní není magie. Jde jen o rozvíjení dobrovolného partnerství založeného na vzájemné důvěře a respektu. Jde o přístup, jehož osvojení bude k užitku každému, kdo chce lépe porozumět lidem a lidství či překonat trauma.