Krevní msta - Machová, Petra, 1988- (Host, 2022)
Závěrečný díl původní české young adult trilogie Dračí město. Jak poznat, kdo je přítel a kdo nepřítel? Hranice se stírají a nikdo nemá pevnou půdu pod nohama. Každý po něčem touží a neváhá pro to udělat cokoli. Lianea se zahalila do Stínu a klan Pavouka jí padl k nohám. Co víc si mohla přát? Vzdala boj o svou duši. Bylo by tak snadné rozplynout se v temnotě, to by se však nesměla objevit jiskřička naděje. A spolu s ní chuť zase žít. Jana se uzavřela do svého světa, aby unikla bolesti. Ale svůj strach přetaví v odhodlání, protože její přátelé ji potřebují a v jejím srdci hoří touha po pomstě. Podaří se jim porazit Alara Zarnského a rozmetat armádu Vassarů, která mu stojí po boku? Nakladatelská anotace.