Pikové eso - Àbíké-Íyímídé, Faridah, 1998- (Host, 2022)
Román ze studentského prostředí, ve kterém autorka otevírá problém šikany a rasismu. Vítejte v soukromé prestižní akademii Niveus, kde se na začátku školního roku objevil anonymní vyděrač. Říká si Eso a rád vynáší na světlo temná tajemství zdejších studentů. Jeho terčem se stanou dva na první pohled úplně rozdílní žáci. Devon a Chiamaka nemají zdánlivě nic společného, ale někdo si je vybral, aby je veřejně zničil. Někdo, kdo má všechna esa v rukávu. A má s nimi v plánu mnohem víc než jen nevinnou středoškolskou hru. Nakladatelská anotace. Kráceno.