Na hraně - Girard, Danielle, 1970- (Vendeta, 2022)
Thriller je druhým dílem série příběhů, která postupně odhaluje příběh Lily Bakerové a dalších obyvatel fiktivního městečka Hagen. Když v Severní Dakotě chladnokrevně zastřelí manželský pár, ospalé městečko Hagen se s trhnutím probudí. Je to přece tak klidné místo. Jenže detektivka Kylie Milliardová ví své. Ačkoli už několik let neřešila případ vraždy, Kylie se případu ujme. Nejslibnějším důkazem se na první pohled zdá kapka krve na místě činu. Jde však jen o důkaz toho, že se někdo stal svědkem vraždy. A výsledky rozboru krve jsou šokující: DNA odhalí rodinnou spojitost s více než deset let starým zločinem, souvisejícím s místní zdravotní sestrou Lily Bakerovou. Toto odhalení u Lily vyvolá nové noční můry. Musí se potýkat s nejtraumatičtějším obdobím svého života. Pronásledovány minulostí se Kylie a Lily vydávají po stopách vraha. Odkrývají pekelná tajemství a překračují hranice nemožného, což obě ženy uvrhne do nejedné životu nebezpečné situace. Nakladatelská anotace.