Ano, pane řediteli - Srňánková, Lucie, 1989- (Fortuna Libri, 2022)
Milostný román s erotickým podtextem vypráví příběh velmi schopné Míši a ambiciózního, ale lehce sociopatického šéfa. Toho jeho podřízená velmi přitahuje, přesto není schopen dát jí najevo své city a chová se nevhodně. Třeba je to láska? Míša nesnáší Adama od první chvíle, kdy nakráčel do firmy a usedl na ředitelské křeslo. Pevně převzal otěže velení a všem svým zaměstnancům dává náležitě najevo, že on je šéf. S Míšou to ale nemá tak jednoduché, je lvice tělem i duší. Její bojovná povaha jí dodává odvahu se postavit proti němu a říct mu z očí do očí, co si o něm doopravdy myslí, i kdyby to pro ni mělo mít následky. Adam není zvyklý, aby mu někdo odporoval, a už vůbec ne jeho podřízená, jenže její drzost ho přitahuje, a proto ji občas vytáčí schválně. Můžou spolu ty dva vůbec vycházet? A co když kartami zamíchá Adamova minulost, která dožene jeho i Míšu? Nakladatelská anotace.