Skřivánek zpívá dál - Valpy, Fiona (Baronet, 2022)
Romantický příběh zkušené autorky, odehrávající se v kouzelných kulisách skotského pobřeží, vypráví o jednom čtyřicet let starém rodinném tajemství. Dvakrát se odlehlá horská vesnice Aultbea u skotského zálivu Loch Ewe stává místem, v němž se odehrává děj našeho příběhu. Za druhé světové války se zde propletly osudy Aleka, syna místního šlechtice, a Flory, dcery hajného. O mnoho desítek let později se do vesnice vrací Flořina dcera Lexie, aby odhalila všechna tajemství z oněch dávných let. Nakladatelská anotace. Kráceno.