Tajemná vražda - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2022)
Další díl detektivní série s autorkou románů Sarou Medlarovou. Ta se tentokrát musí vypořádat nejen s vraždou, ale ještě k tomu musí skrývat svou vlastní minulost. Proslulá autorka románů Sara Medlarová umí vyprávět o jiných lidech, ovšem doufá, že pravda o její rodině nikdy nevyjde najevo. Domov v Lachlanu na Floridě je jejím útočištěm, které sdílí se svou neteří Kate a drahým přítelem Jackem. Medlarské trio, jak je v městečku nazývají, si slíbilo, že už se nezaplete do žádného vyšetřování vraždy. Poté co šerif nečekaně odjede na dovolenou, Jack zjišťuje, že byl ustanovený jeho zástupcem. Takže když Kate narazí při návštěvě na mrtvé tělo, Medlarské trio se opět pouští do práce. V realitní agentuře navíc Kate získá nového okouzlujícího klienta s tajemnou minulostí. Netrvá dlouho a odhalí, že mezi vraždou a novým mužem ve městě existuje souvislost. Když je odhalena skutečná totožnost cizince, Sara si uvědomí, že její pečlivě vymyšlený příběh se hroutí, a obává se, že ztratí Kate i Jacka. Nakladatelská anotace. Kráceno.