Pokud se ještě setkáme - Shen, L. J. (Baronet, 2022)
Příběh Mala a Rory, kteří si dali slib lásky. Rory a Mal se potkali v Irsku a strávili spolu jednu úžasnou noc. Slíbili si, že pokud se ještě někdy potkají, pokusí se jejich vztah obnovit. Když se po osmi letech spolu setkali v New Yorku, všechno se mezi nimi změnilo. Rory pracuje na své kariéře fotografky, má přítele a byt na Manhattanu. Mal je úspěšný textař. Budou si Mal a Rory souzeni i po letech?