Tajemství Velkého Vonta - Foglar, Jaroslav, 1907-1999 (Albatros, 2021)
Chlapecká parta Rychlé šípy soupeří s jiným klubem, její členové prožívají četná dobrodružství, vydávají svůj časopis a především pátrají, kam a proč zmizel ježek v kleci.