Křesťanství v pěti slovech : malá kniha o velké naději - Targosz, Lukáš (Návrat domů, 2021)
Autor představuje křesťanství a křesťanskou víru z různých úhlů pohledu. V této souvislosti čtenář v knize najde kapitoly o lásce, zlu, řešení, volbě či naději. Slovo na závěr se pak věnuje cestě poznávání.