Až za hrob - Koontz, Dean R. 1945- (Fobos, 2022)
Psychologický thriller s prvky nadpřirozena, ve kterém musí jedenáctiletý chlapec čelit zlu z matčiny minulosti. Pomocníkem mu je retrívr, se kterým chlapec nalezne nezvyklé spojení. Woody Bookman měl vždy zvláštní spojení se zvířaty. Králíci, veverky i další zvířata jsou k němu skoro až mysticky přitahována, a přestože se Woody celý svůj život vyhýbá hovorům s lidmi, běžně mluví s jeleny, kteří si od něj chodí brát jablka přímo z ruky. Až jednoho dne se vlivem osudu setká s retrívrem Kippem, se kterým naváže obzvlášť silné pouto. A je to právě Kipp, kdo Woodymu pomůže vyřešit záhadu smrti jeho otce. Jenže zatímco Woody pátrá po vrahovi, vrah hledá Woodyho a jeho mámu s cílem své dílo dokonat.