Ve jménu pomsty : série Démoni z Los Angeles, kniha třetí - Litkowiec, Kinga, 1994- (Red, 2022)
Když přichází čas pomsty, nikdo není v bezpečí. Třetí díl série Démoni z Los Angeles. Tentokrát se erotikou protkaný příběh zaměří na Joaquina Ferra, kterého už známe jako poněkud nevyzpytatelného losangeleského kata. Ten je nyní ochoten udělat cokoli, aby se mu podařilo dokončit dlouho zamýšlený plán pomsty a připravit o život toho, koho považuje za strůjce svého neradostného osudu. V záloze má jednu tajnou zbraň. Jeho šanci na lepší budoucnost představuje Elena van Celluci - dívka, kterou její otec léta věznil. Elena tak může uniknout z pekla, avšak záhy zjistí, že nic v životě není zadarmo a Joaquin bude chtít něco na oplátku. Touha po pomstě a chtíč zanedlouho umíchají smrtící směs, která může kdykoli explodovat. Dva zdánlivě zcela odlišní lidé zjistí, že je spojuje víc než jen společný nepřítel. Nakladatelská anotace. Kráceno.