Kočka plus pes - Patterson, James, 1947- (Jota, 2022)
Pokračování humorných příběhů kočky Molly a psa Oskara, kteří se musí opět spojit v jeden tým. Když chytrá kočka Molly a zvídavý pes Oskar zjistí, že spolu dva jejich příbuzní nejspíš utekli, nezbývá jim než se společně vydat na velkou cestu divočinou, aby je zachránili. Každý totiž ví, že kočky a psi mají být nepřátelé na život a na smrt, ne se mít rádi! Při velkém tlapkózním dobrodružství budou muset k záchranné misi vyburcovat celou zvířecí říši. Nakladatelská anotace. Kráceno.