Zasvěcení. - Tijan (Baronet, 2022)
Volné pokračování románu americké autorky o geniální Bailey, která konečně získala pevnou půdu pod nohama. Díky nové rodině se jí daří vše, o čem kdy snila. Bailey už není outsider - má rodinu a lásku, jaké si nikdy neuměla ani představit. Kash, zvyklý žít ve stínu, teď udělá cokoli, aby ochránil svou rodinu a tuto ženu. Společně se postaví světu. Mezitím se dál odvíjejí úchvatné motivy, lži a výbušná tajemství. Nakladatelská anotace. Kráceno.