Tajemství Heavenu. - Vášová, Michaela (Pointa, 2023)
Young adult kniha o čtyřech mladých lidech, kteří dostanou šanci změnit svůj svět k lepšímu. Ale stačí jen málo, a spálí ho na popel. V půvabné zemi jménem Heaven se dělí lidé podle barvy očí do tří říší - říše květin, říše umění a říše chaosu. V každé z nich se žije zcela rozdílným způsobem a lidé spolu ne vždy vycházejí. Čtyři studenti z různých říší se podivnou náhodou setkají v hlavním městě a odhalují ohavná tajemství systému této země. Zjišťují, že existuje skupina, kterou společnost nepřijala. Ta se už rozhodla přestat skrývat svou odlišnost a ukázat světu, co je zač. Nakladatelská anotace.