Potichu si zpívám : kompletní sebrané texty písní Iana Andersona a Jethro Tull ; ilustrováno fotografiemi Iana Andersona ; z anglického originálu Silent singing ... přeložil Vladimír Řepík - Anderson, Ian, 1947- (Volvox Globator, 2022)
Kompletní sbírku textů slavné britské rockové skupiny Jethro Tull komentuje sám jejich autor a kapelník Ian Anderson. Diskografie Jethro Tull čítá od roku 1968 už více než dvacet řadových alb. Naprostou většinu skladeb z nich pocházejících složil leader kapely Ian Anderson (r. 1947). V této knize shromáždil veškeré své dosavadní písňové texty jak z tvorby Jethro Tull (až k albu "The Zealot Gene), tak i své sólové. Každé album zde i krátce ohodnotil s nadhledem sobě vlastním a knihu proložil též černobílými fotografiemi. Vedle originálních anglických textů kniha obsahuje i jejich české překlady z pera Vladimíra Řepíka.