Velká Praha : drobnovhledy : zvídavýma očima ke 100. výročí jejího založení (1922-2022) - Dudák, Vladislav, 1958- (Cattacan, 2022)
Publikace, vydaná ke stému výročí vzniku Velké Prahy, nabízí řadu drobných náhledů do vybraných oblastí života prvorepublikového hlavního města. V jednotlivých částech knihy najdeme obecná témata, jako např. vize dalšího urbanistického rozvoje, rozvoje dopravy a infrastruktury, ale i sondy do běžného dne Pražanů, např. v kapitole o jejich stravovacích zvyklostech. Populárně-vědecká publikace, ilustrovaná dobovými fotografiemi, je určena širokému okruhu čtenářů.