Skandál na divadle - Leigh, Eva (Orchidej, 2022)
Romantický milostný příběh z prostředí londýnské herecké komunity i londýnské aristokracie. Margaret „Maggie“ Delamere si úspěšně vydělává na živobytí jako oblíbená dramatička, jejíž burletty - krátké komické opery - představují největší atrakci v londýnském divadle Imperial. K jejím nejvěrnějším obdivovatelům patří Cameron, vikomt Marwood, celá léta posedlý jejími hrami, jenž se o ní po osobním setkání chce dozvědět víc. Maggie však aristokraty pohrdá. Před mnoha lety draze zaplatila za důvěru vloženou do jednoho z nich, proto si slíbila, že nepřipustí, aby se zlá zkušenost ještě někdy opakovala - a už vůbec ne s hříšně okouzlujícím Cameronem s pověstí prostopášníka. Nakladatelská anotace. Kráceno.