Venkov - Labáková, Michaela, 1991- (Pointa, 2023)
Dystopický román o zakázané lásce, věrném přátelství, rodinných vztazích a společnosti, která se vymezila na dva tábory, které sebou navzájem pohrdají. Becky je Venkovanka, Matt je Pokrokový. Když se poprvé setkají, vidí v sobě přesně to, co očekávali - hloupou venkovskou dívku a arogantního kluka z města. Teprve čas jim ukáže, jak moc se pletli a že jsou pro sebe stvoření. Společnost však zakazuje vzájemné stýkání mezi Venkovany a Pokrokovými, takže je jejich láska v ohrožení. Podaří se Becky a Mattovi najít způsob, jak být spolu, a vymanit se ze spárů špatně přetvořené společnosti? Nakladatelská anotace.