Šest kontinentů : příběhy z cest - Kolbaba, Jiří, 1957- (Cestopisy (Jota), 2003)
Několik desítek příběhů a postřehů českého cestovatele nás zavede do celého světa. Všechny kapitoly jsou doplněny barevnými fotografiemi přírody a lidí.