Rozhodni se být zdráv - Vojáček, Jan, 1981- (Voxi, 2022)
Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny v rozhovorech přináší informace o našich vlastních možnostech, jak pozitivně působit na zdraví svého těla i duše.