Král českého braku : doba a život Václava Jelínka alias Slávy V. Jelínka, ale také Willibalda Yöringa - Hruška, Emil, 1958- (Epocha, 2022)
Publikace shrnuje životní osudy Václava Jelínka, českého spisovatele a novináře, hojně čteného autora brakové literatury 20.-40. let 20. století. Životopisné pasáže doplňují výtahy a rozsáhlé ukázky z Jelínkových knih.